Gynzy

Tijden veranderen en de manier waarop leerlingen leren ook. Als school zoeken we telkens naar manieren om aan te sluiten bij onze leerlingen. Sinds enige tijd maken de groepen 4 en 5 dan ook gebruik van Gynzy IPad.

Leerlingen maken op sommige momenten via tablets digitaal hun opdrachten en toetsen. Denk hierbij aan oefeningen als rekenen, spelling en woordenschat. Direct daarna wordt dit automatisch digitaal nagekeken en verwerkt in het administratiesysteem. Dat is voor leerlingen prettig, zij weten snel waar ze aan toe zijn. Zo kunnen zij dus zelfstandig en op hun eigen niveau aan opdrachten werken. De leerkracht heeft via zijn eigen IPad volledig zicht op datgene wat de leerlingen doen en de voorgang die ze maken.