Traktaties en drinkbeleid gymles

Zondag 29 januari 2017

LEKKERFIT! TRAKTATIES
Om LekkerFit! traktaties te stimuleren zal er vanaf volgende week vrijdag een Wall of Fame komen te hangen in de school. Op deze Wall of Fame komen foto’s van bijzondere traktaties (eventueel met uw kind) om dit te belonen. Maar wat houdt een LekkerFit! traktatie in?
Eén is genoeg, klein is oké is het motto. Heeft uw kind een feestelijke traktatie wat in portie past bij de leeftijd, dan wordt dit beloond met een plaats op de Wall of Fame! In de gang van de school hangen kaartjes met voorbeelden van leuke traktaties of kijk op: http://www.rotterdamlekkerfit.nl/doelgroepen/lekker-fit-basisonderwijs/lekker-fit-traktaties

DRINKBELEID GYMLES
Vanaf volgende week mogen kinderen hun eigen drinkfles/bidon mee nemen in de gymles, zodat kinderen niet steeds naar het kleedlokaal hoeven te lopen. Wilt u ervoor zorgen dat er een naam op de bidon staat, zodat deze niet kwijt raakt. Meester Ruud zal zorgen voor een kratje waar de leerlingen hun eigen bidon in kunnen zetten aan het begin van de les.