December Activiteiten

Vrijdag 1 december 2017

Beste ouders(s)/verzorger(s),

Vandaag krijgen de kinderen de brief met de komende decemberactiviteiten mee naar huis. U kunt deze brief via onderstaande link bekijken. Ook in dit bericht ziet u een overzicht van de activiteiten.

Brief Decemberactiviteiten - Locatie PdH

Decemberactiviteiten

Graag willen wij u informeren over de aankomende december activiteiten.

Schoen zetten
Alle leerlingen mogen donderdag 30 november hun schoen zetten op school. Wie weet vinden ze dan op vrijdag iets lekkers!

Dinsdag 5 december
De kinderen mogen op deze feestelijke Sinterklaasochtend verkleed naar school komen. Zij worden deze dag gewoon op de normale tijd in de klas verwacht. In verband met de activiteiten zal deze ochtend de ouderkamer niet beschikbaar zijn. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.30 uur vrij!
Zie achterzijde voor de kerst activiteiten

Kerst

Kerst knutselen
Donderdag 14 december zal de beeldende vormingsles op Locatie Palet in het teken staan van Kerst. Vrijdag 15 december gaan de leerlingen van locatie Pieter de Hooch hiermee aan de slag.

Kerstdiner
Woensdag 20 december zal het jaarlijkse kerstdiner plaatsvinden op de school. Vanaf 17.00u zijn alle leerlingen welkom op school. We vragen u om uw kind om 18.30u weer op te komen halen. Vanuit veiligheidsoverweging laten wij die avond geen kinderen zonder volwassenen naar huis gaan.
Wij zouden het ook dit jaar weer enorm waarderen als u als ouder iets lekkers wilt maken voor het kerstdiner Vanaf dinsdag 12 december hangen er bij de klassen intekenlijsten klaar.

Laatste schooldag
Donderdag 21 december verwachten wij alle leerlingen om 8.30u weer op school. Om 12.30u zijn de leerlingen vrij en kan iedereen lekker van de kerstvakantie gaan genieten!

Nieuwjaars receptie
Wij zouden het leuk vinden om alle ouders een goed nieuwjaar te kunnen wensen. Daarom nodigen wij u uit voor een ‘Nieuwjaars inloopochtend’. U bent deze ochtend van 8.30u – 9.15u welkom in de klas van uw kind. De recepties vinden plaats op:
Locatie Palet: Dinsdag 9 januari - Locatie Pieter de Hooch: Woensdag 10 januari
Goed nieuws voor het nieuwe jaar

Onlangs kregen wij te horen dat juf Roos zwanger is. We wensen haar heel veel geluk