EU Schoolfruit

Maandag 13 november 2017

Gedurende schooljaar 2017-2017 doet onze school mee met het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma. Dit is een Europees voorlichtingsprogramma dat de nadruk legt op het eten van voldoende groenten en fruit. Door EU-Schoolfruit leren kinderen spelenderwijs om verschillende soorten groenten en fruit te eten. Dat is niet alleen gezond, maar ook gezellig! De kinderen krijgen op drie vaste dagen ( dinsdag,woensdag en donderdag) in de week gedurende twintig weken een portie groente of fruit uitgereikt tijdens de pauze om gezamenlijk in de klas op te eten. De school start hiermee in week 45 (13-17 november 2017) Wij zien in het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma een waardevolle investering in de gezondheid van de leerlingen nu én later als ze groot zijn. Het gezamenlijk in de klas eten van groenten en fruit is een effectieve, en voor de kinderen vooral een gezellige én leuke manier om ze daarbij te helpen. Wij hopen dat u dat óók vindt.