Buitenschoolse opvang op OBS Delfshaven!

Woensdag 2 september 2015

Buitenschoolse opvang De Grote Machinist, Komkids komt naar OBS Delfshaven!

Binnenkort start Komkids in samenwerking met OBS Delfshaven een buitenschoolse opvang groep voor alle leerlingen van Delfshaven en Palet. De groep zal starten op locatie Pieter de Hoochstraat en krijgt als naam De Grote Machinist.

In basisschool Delfshaven gaan zij zich richten op kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Kinderen kunnen voor en na school, tijdens schoolvakanties en vrije dagen van school opgevangen worden bij De Grote Machinist.

Komkids zorgt voor de goede begeleiding en allerleukste, leeftijdsgerichte activiteiten waarmee zij de talenten van uw kind stimuleren. En als uw zoon/dochter even niets wil doen, dan kan dat natuurlijk ook. De opvang vindt plaats in de school, een vertrouwde omgeving voor uw kind.

Komkids heeft nog ruimte! Bij interesse en/ of vragen over De Grote Machinist, kunt u contact opnemen met de afdeling Service & Advies van Komkids. Zij zijn op maandag t/m vrijdag van 8.30u- tot 18.00u bereikbaar via 010-4738019. Voor eventuele andere vragen kunt u ook contact opnemen met de locatieleider van OBS Delfshaven of Palet.

Angelique Snoei-Baan          Miriam Faaij
Directeur OBS Delfshaven    Locatieleider Komkids