Sportkaravaan Grote Visserijplein

Vrijdag 8 september 2017

Sportkaravaan Grote Visserijplein
Tijdens de nationale Sportweek trekt de NOC*NSF Sportkaravaan dwars door Rotterdam. Een niet te missen sportcircus die je op een verrassende en vrolijke manier kennis laat maken met verschillende sporten! Kom je volgende week woensdag 13 september ook naar het Grote Visserijplein tussen 13:00 en 16:00?

Sporten bij een sportvereniging?
Verschillende groepen van onze school hebben tevens ook een basketbal- en judoclinic gekregen om kinderen te stimuleren naschools bij sportvereniging te gaan sporten. Elk kind mag 2 gratis proeftrainingen volgen bij: Zaalvoetbal (gr 1 tot 8), Dans (gr 2 tot 5), Judo (gr 1 tot 8) en Basketbal (gr 3 tot 6).

Heeft uw kind nog geen informatieboekje ontvangen over hoe dit werkt en hoe dit eventueel gefinancierd moet worden, kunt u dit boekje alsnog afhalen bij meester Ruud. Al deze sporten vinden plaats via Schoolsportvereniging Schiemond bij OBS de Boog (Kedoestraat 102). Als er nog vragen hierover zijn, kunt u die altijd stellen aan meester Ruud (ruud.hanssen@obsdelfshaven.nl).