Een plek voor de wijk!

Vrijdag 8 september 2017

Een plek voor de wijk!

Beste ouders,

Op het Coolhaveneiland zijn alle buurthuizen gesloten. Toch vragen bewoners om een plek waar ze elkaar kunnen ontmoeten, waar ze hulp en ondersteuning kunnen vinden en waar ze (samen) activiteiten kunnen organiseren. Een soort van steunpunt voor de wijk, waar je makkelijk binnen kunt lopen, een kop koffie kunt drinken en je vraag kan stellen.

De Gemeente en Woonbron willen voor dit wijksteunpunt een pand in de wijk beschikbaar stellen. Samen met de school zouden daar verschillende activiteiten voor kinderen en ouders georganiseerd kunnen worden. Maar waar is behoefte aan? Wat wilt u als ouder? Welke activiteiten vind u dat er nodig zijn in de wijk? En hoe kunt u als ouder of bewoner van de buurt  daar zelf een steentje aan bij dragen?

Graag gaan wij hier komende woensdagochtend met u over in gesprek. Een open gesprek, waarbij de gemeente aanwezig is om naar uw voorstellen te luisteren. Alle ideeën zijn welkom. U bent van harte uitgenodigd.

woensdag 13 september 2017

OBS Delfshaven